Cajana

Cajana

Monday, June 13, 2011

lucu gilak...

kali nak kongsi 2 lagu yang memang menarik...lagu ni mula2 dengar masa kat dalam kerata OTW nak balik kampung...adik ku uda tanya tajuk lagu ni apa sebab dia dah lama cari dia pon bukan selalu dengar radio duduk hostel katakan...aku lagi la hutan sintok tak dapat line memeng tak tau la kalo lagu pelik2...sampai kampung pinjam sepupu aku nyer lappy kita orang search lagu tu sampai tengah malam...aku cam suara penyanyi macam project pop...bes sume lagu diorang kita
orang godeh...akhir nya ketemua jua,.. ni dia~~dengar ya...